Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

ГУМАНІТАРНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ.Б.ПРУСА

(WARSZAWSKA WYŻSZA SZKOŁA HUMANISTYCZNA IM.BOLESŁAWA PRUSA)

wwsh.edu.pl

Адреса: ul. Bema 87, 01-233 Warszawa

Вартість навчання за рік: 5860 PLN - 5880 PLN

 

   Університет Гуманітарних Наук ім.Б.Пруса засновано у 2002 році. Це перший у Польщі недержавний вищий навчальний заклад, який реалізує сучасну програму інтегрованого навчання гуманітарного профілю. 

   Університет  Гуманітарних Наук ім. Б. Пруса навчає і надихає!

   Головною метою  вузу є закріплення теоретичних знань на практичних заняттях. Саме тому більшість таких занять   проводяться у  ATM Studio – найбільшого представника кіно- і телеіндустрії Польщі (виробника таких популярних передач, як Битва голосів, Голос Польщі, серіалів: Ранчо, Отець Матеуш та реклам) та на Польському радіо. Таким чином уже з першого року навчання, студенти вміло працюють з мікрофоном та камерою, беруть участь у організації та веденні концертів, міських культурних заходах. 

   Університет знаходиться у центрі Варшави у  новобудові, що займає територію у 785,60 м2 (у тому числі просторі, добре освітлені класи, конференц-зал, бібліотека, комп'ютерні класи, кабінет радіо і телебачення). Комп’ютерні зали вузу  оснащені сучасним обладнанням  DELL  та  програмним забезпеченням від Adobe (призначене для ВУЗів),  а сучасні професійно оснащені студії Польського радіо сприяють у реалізації здобутих знань. Беззаперечною практичною перевагою даного ВНЗ є наявність своїх гуртожитків.

   Гордістю Університету є його працівники, - високо кваліфіковані  спеціалісти у сфері кіно, телеіндустрії, піару, відомі журналісти з найпрестижніших  польских медіа, експерти в фільмовому мистецтві та художній фотографії.

   Співпраця вузу з телемедійними суб’єктами, забезпечує його студентам не лише місце проходження практики та стажування але й можливість подальшого працевлаштування. Спільні спеціалізовані курси з Містровським Університетом Акторської майстерності сприяють здобутті практичних навиків у акторському мистецтві, режисерській майстерності тощо.

   Університет  постійно  приймає  участь в міжнародних конференціях, освітніх виставках, організовує різноманітні подорожі за кордон та проводить акції для своїх студентів та абітурієнтів.

   Університет Гуманітарних Наук ім. Б. Пруса  - правильний вибір для людей, що бажають реалізувати себе у сфері відео-, теле-, кіноіндустрії та фотографії. 

Одноразовий вступний внесок 400 PLN. 

Факультет

Спеціальність

Стаціонар

Заочно

Журналістика та суспільна комунікація

 

Радіо і телевізійна журналістика

Стратегія реклами та PR

Редагування ЗМІ з елементами журналістики

Телевізійний продукт та  режисура

Управління інформацією

Спортивна журналістика

Графіка в медіа

Фотографія в медіа

5880 PLN

5860 PLN

Культурознавство

Культура знань

Соціологія культури

Культурознавство Середземноморського регіону

Театрологія та фільмознавство

Фотографія в культурі

5880 PLN

5860 PLN

Одноразовий вступний внесок 400 PLN. 

Факультет

Спеціальність

Стаціонар

Заочно

Культурознавство

Культурознавство в туризмі

Медіа

Фотографія в культурі

Культура знань 

- - -

5860 PLN

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805