Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

ФОРМУВАННЯ ЗАПИТУ ДО  до інформаційної системи SIS*

та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy) 

Якщо Ви потребуєте:

  • перевірки чи внесені ваші дані до системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща  (тобто перевірки інформації чи можете Ви в’їжджати в Польську Республіку та/або інші країни Шенгенської зони, відкривати візи тощо)
  • з’ясуванні підстав та терміну внесення до системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (тобто ким видана депортація та на скільки)
  • перевірити чи виключені ваші дані з системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща у зв’язку з закінченням терміну депортації (адже, закінчення терміну заборони в′їзду не означає відсутність у реєстрі)
  • здійснити виключення даних з системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy) у зв’язку з закінченням терміну депортації та перебуванням даних у системі

        - скористуйтесь допомогою юристів ТОВ ЮНЕКО ГРУП з підготовки та подання ЗАПИТУ ДО  до інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy)  

         Для підготовки запиту Ви можете підійти до нас в офіс (вул. Винниченка 65, оф.22, м. Луцьк)  з переліком документів зазначеним нижче, або ж надіслати на емейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. читабельні фото/скани :

  • першої сторінки закордонного паспорту (та попередніх паспортів у разі їх заміни, з будь яких причин)
  • даних про місце проживання

У випадку надіслання на емейл, вкажіть, будь ласка, у темі листа ваш контактний  номер телефону.

   

        Після отримання  документів,  та з’ясуванню додаткових обставин, Вам буде надіслана додаткова форма для заповнення даних, що є необхідними для підготовки запиту.

        Подальший порядок дій виглядає наступним чином:

1. 

Укладення договору про надання послуг з підготовки та подання запиту до системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy)  та оплата авансового платежу у розмірі гривневого еквіваленту 100 євро

 2.

 Підготовка  запиту для підпису клієнтом  та інших документів, відповідно до вимог законодавства

 3.

Сплата необхідних обов’язкових платежів (включені до вартості договору) за розгляд запиту

4.

Подання запиту

 5.

Отримання відповіді /рішення та надіслання його скану клієнту

6.

Оплата клієнтом остаточного платежу (гривневий еквівалент 50 євро)

 8.

Передача оригіналу рішення  клієнту у офісі ТОВ ЮНЕКО ГРУП або за допомогою Нової Пошти

Термін надання даної послуги – становить від 1 – го до двох місяців.

Вартість – гривневий еквівалент 150 євро

 

Враховуючи понад  п’ятилітній досвід роботи у сфері скасування депортації, юристи ТОВ ЮНЕКО ГРУП звертають Вашу увагу, що перебування персональних даних у системі SIS* та/або Реєстру Республіки Польща далеко  не завжди пов’язане з протермінуванням безвізу чи нелегальним працевлаштуванням… Але завжди - з порушенням закону Республіки Польща! Наведемо приклади:

  •  Особа при виготовлені національної візи, викликала підозри щодо мети своєї подорожі та/або надала фіктивні документи «куплене запрошення». Її дані можуть бути внесені до Реєстру Республіки Польща та системи SIS на підставі рішення Консула, Судового вироку, - не залежно від факту перетину кордону, та Рішення Коменданта
  • Особі, відкликано карту тимчасового перебування  (Наприклад при відрахуванні з університету, зміні роботодавця, якщо такий дозвіл отримувавсь на даних підставах і особою у подальшому  не вчинено певного порядку дій для «поновлення» такого дозволу). У даній ситуації ініціатором внесення даних може бути воєвода або ж воєводські або міські коменданти поліції.

 

Тому пам’ятайте, що не знання закону – не звільняє вас від відповідальності, тим більш, що Кодексом ЄС, обов’язок знання законів країни перебування прямо покладено на особу, що  приїздить до цієї країни, чи має такий намір.

 


 

Отримати консультацію  з питань скасування депортації, зменшення терміну заборони в’їзду або

подання запиту до системі SIS* /Реєстру Республіки Польща можна за телефонами +38 (095) 412 02 37, +38 068 767 97 70

або ж завітати до офісу ТОВ ЮНЕКО ГРУП: вул. Винниченка 65, оф.22, м. Луцьк

Проведення консультацій здійснюється за попереднім записом 

 

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805