Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

        ТОВ ЮНЕКО ГРУП, як уповноважений центр з організації та проведення державних сертифікаційних іспитів з польської мови  як іноземної (Рішення Міністерства Науки і Вищої Освіти Польщі Nr 4/DWM/2021 та Nr 41/DWM/2022) інформує усіх бажаючих приступити до іспиту про:  

 

ПОРЯДОК ДІЙ ТА ПРАВИЛА ДЕРЖАВНОГО СЕРТИФІКАЦІЙНОГО ІСПИТУ З ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ   

1. 
Здійснити онлайн реєстрацію
  • Реєстрація розпочинається згідно дати визначеної розділом Державний сертифікаційний іспит з польської мови (за  два місяці до дати проведення іспиту, та триває 10 днів, або ж до вичерпання місць. Formularz zgłoszeniowy, що буде заповнений до такої дати -  не приймається до уваги!
  • Зверніть увагу – прізвище та ім’я при заповнені реєстраційної форми слід вписувати згідно транслітерації закордонного паспорту.
  • Відповідальність за точність і правильність заповнення даних у заявці покладається на особу, яка хоче здати іспит.
  • Учасники іспиту з особливими потребами здоров’я зобов’язані вказати про це під час реєстрації у полі "Uwagi", та після отримання підтвердження про реєстрацію надіслати на емейл  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. скановані медичні довідки, чи інші документи, що слугують підтвердженням.
 2.

Отримати підтвердження про реєстрацію

  • Лише після отримання підтвердження про реєстрацію, що буде надіслана на ваш емейл, який Ви вказували при заповнені фомуляру - здійснити оплату  вартості проведення іспиту.
  • Вартість іспиту складає 90 євро для дітей та молоді та 150 євро для дорослих.
 3.

 Оплатити за іспит

  • Оплата здійснюється у гривневому еквіваленті за курсом продажу євро у “Приватбанку” на день такого перерахунку.
  • У призначенні  платежу вказуєте: ДСІ/ рівень іспиту/Прізвище та імя учасника іспиту ( наприклад ДСІ/В2для молоді/Іванов Іван).
  • Особи, котрі не можуть з’явитись на іспит з причин незалежних від ТОВ ЮНЕКО ГРУП, повинні звернутися з письмовою заявою про повернення коштів оплачених за іспит. Повернення коштів здійснюється у розмірі 100%  за умови  надіслання оригіналу заяви за 30 днів до іспиту та у розмірі 50% - за умови надіслання оригіналу заяви за 20 днів до іспиту. Після надходження заяви менш як за 20 днів до іспиту – кошти не повертаються.
4.

За тиждень до дати проведення іспиту з польської мови на ваш емейл, який Ви вказували при заповнені фомуляру, буде надіслано деталізовану інформація про іспит

 5.


Приступити до Державного сертифікаційного іспиту з польської мови

  • Іспит проходить у два дні, у перший день здається письмова частина, у другий день - усна.
  • Початок письмової частини:  о 10:00. Початок усної частини о 10.00 (Якщо інше не буде зазначено у надісланій учаснику  деталізованій інформації)
  • До місця проведення іспиту слід з’явитись за 15 хвилин до початку його проведення. Особи, що запізняться на реєстрацію, до екзамену допущені не будуть.
  • Ідентифікація осіб учасників державного сертифікаційного іспиту з польської мови здійснюється на підставі дійсного посвідчення особи з фотографією. Особи, які не матимуть такого документу не допускаються до іспиту.
  • В аудиторію, в котрій складається іспит заборонено  вносити електронні пристрої (телефони, ноутбуки, планшети і т.д.), та використовувати їх під час іспиту. Такі  пристрої можна буде здати перед іспитом на зберігання. Повернення цих пристроїв можливе тільки після завершення усіх частин письмового іспиту.
  • У певних випадках учасник іспиту, може здати обидві частини у перший день. Щоб скористатись такою можливістю, після підтвердження реєстрації  надішліть відповідне прохання у сканованому вигляді та оформлене належним чином на наш емейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .   Відповідь на Ваше прохання щодо можливості здачі іспиту у один день Вам буде надіслано за тиждень до дати проведення іспиту, разом з деталізованою інформацією про іспит.
6.

 ОЗНАЙОМИТИСЬ З РЕЗУЛЬТАТАМИ ІСПИТУ

В порядку та строки визначені законами Республіки Польща ( як правило, це 2-а місяці від дати екзамену), після перевірки та аудиту робіт учасників іспиту  Польським Міністерством Науки і Вищої Освіти, ТОВ ЮНЕКО ГРУП, електронною поштою повідомляє учасників іспиту про  його результати (лист надсилається  на емейл, вказаний  при заповнені фомуляру)

Якщо абітурієнтам, що планують вступ до навчальних закладів Польщі потрібна довідка про участь у іспиті / попередні результати іспиту  -  слід завчасно про це повідомити.  Довідка може бути нами видана у день іспиту (про участь)  та лише після попередньої перевірки робіт (про попередній результат іспиту).  Даний документ не є сертифікатом та не заміняє його, чи приймати його до уваги - виключно добра воля обраного навчального закладу.

 7.

 Оплатити за сертифікат

  • Учасники, що успішно склали іспит здійснюють оплату за сертифікат у розмірі 20 євро
  • Оплата здійснюється у гривневому еквіваленті за курсом продажу євро у “Приватбанку” на день такого перерахунку, не пізніше п’яти днів від дати отримання підтвердження.
  • У призначенні  платежу вказуєте: Сетрифікат/ рівень /Прізвище та імя учасника іспиту ( наприклад Сертифікат/В2/Іванов Іван).
8.
 Отримати  сертифікат
  • Сертифікат друкується та видається державним органом Польщі. Разом з сертифікатом видається додаток з результатами іспиту.
  • Отримання сертифікату учасниками іспиту, як правило відбувається за чотири - п’ять місяців від дати здачі іспиту.
  • Спосіб отримання сертифікату  у офісі ТОВ ЮНЕКО ГРУП або ж Новою Поштою (зазначається при заповнені онлайн формуляру), також можливо надіслання рекомендованим листом по території Польщі

 

  Якщо Ви плануєте здавати державний сертифікаційний іспит, для Вас корисною стане наступна інформація: 


       Якщо  у Вас недостатній рівень володіння польською мовою, Ви можете його удосконалити (або ж вивчити з "0"), скориставшись пропозицією  ТОВ ЮНЕКО ГРУП:

 


 

Приклад сертифікату Państwowej Komisji

 

 

 

 

 

 

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805