Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

ПЕРЕВАГИ ВСТУПУ ДО ПОЛЬСЬКИХ ВИШІВ З ДОПОМОГОЮ ТОВ ЮНЕКО ГРУП,

АБО ЧИМ МИ ВІДРІЗНЯЄМОСЬ ВІД «КІПИ» ПОСЕРЕДНИКІВ

 

  Підбір ВНЗ під абітурієнта без обмеження  вибору

 ТОВ ЮНЕКО ГРУП  допомагає абітурієнтам вступити, як до  державних, так і приватних вишів Польщі, не обмежуючи вибір абітурієнта певним переліком, так як це роблять інші посередницькі агенції.

             Як правило ми пропонуємо 2-3 ВНЗ, враховуючи здібності абітурієнта та побажання батьків. При цьому завжди відкрито говоримо про усі переваги та недоліки запропонованих (обраних самостійно) вишів.

 

   Програми безкоштовного навчання

   Якщо абітурієнт має високі бали у навчанні, володіє польською мовою, є талановитою дитиною - то першочергово ми пропонуємо здобувати освіту на безкоштовній основі або ж скористатись до фінансованою програмою.

 

   Стипендіальні програми для власників карти поляка та осіб польського походження

   За наявності довідки про польське походження або ж карти поляка, абітурієнт має можливість скористатись стипендіальними програмами польського Уряду. При цьому, йому надається можливість обрати підготовчий курс -«зерувку», або ж розпочати навчання відразу у виші. Розмір щомісячної стипендії у 2020/2021 навчальному році складав 1250 - 1500 злотих.

Про тих хто скориставсь такою можливістю, а ТОВ ЮНЕКО ГРУП їм  у цьому допомогло, читайте за даним посиланням.

 

  Повний спектр послуг

   У ТОВ ЮНЕКО ГРУП Ви можете отримати повний спектр послуг,  що включатиме :

 

 У ТОВ ЮНЕКО ГРУП Ви ніколи не почуєте:

 

Чим раніше укласти угоду – тим раніше ви вступите до польського вишу

           Якщо Вам озвучують такі речі,особливо коли мова йде про платне навчання, знайте, це є повний абсурд! Адже вступ до польського вишу розпочинається найраніше у квітні,  для більшості ж - це кінець травня (початок червня).  При цьому, основним критерієм для прийняття абітурієнта є - наявність апостилізованого та перекладеного свідоцтва з додатком про закінчення школи. А зараз подумайте, коли ви його отримаєте? Правильно – найраніше  у кінці червня.  Тому укладення угоди з таким посередником, скажімо до нового року, лише позбавить Вас можливості добре обдумати свій вибір, і аж ніяк не прискорить процес вступу.

         Винятком з даного правила є вступ на безкоштовне навчання за стипендіальними програмами польського уряду або ж безпосередньо вишів. Тому, якщо ви хочете скористатись допомогою ТОВ ЮНЕКО ГРУП – ми радимо укладати угоду до квітня. Коли ж мова йде про платне навчання то граничним терміном для державних вишів є червень, для приватних липень.

 У польському виші можна навчатись не знаючи польської мови

            Якщо ж Ви обрали англійську мову викладання, тоді, так, дійсно польську мову можна не знати, хоча сам факт володіння нею на комунікативному рівні, значно полегшить життя студента у незнайомій країні.  

           Якщо ж Ви обрали напрям навчання з польською  мовою викладання, то знання цієї мови є  обов’язковою вимогою усіх ВНЗ ( на рівні В2, рідше В1). Винятком може бути: навчання за змішаною формою: з українською та польськими мовами викладання, наприклад у Університеті Ягелонському (детальніше за посиланням) або ж навчання на підготовчому курсі «зерувка»

 Ми самі можемо підтвердити ваш рівень знання мови, і нашого сертифікату вам хватить для вступу

          Почуєте такі  слова –  просто тікайте, особливо, якщо для вступу Ви обрали державний виш. Відповідно до законодавства Республіки Польща єдиним документом, що підтверджує рівень володіння польською мовою є Сертифікат володіння польською мовою як іноземною (сertyfikat Państwowej Komisji do spraw Poświadczania Znajomości Języka Polskiego jako Obcego). Такий сертифікат видається на підставі державного сертифікаційного іспиту, складеного виключно в уповноважених центрах Міністерством Науки і Вищої Освіти Польщі. До речі ТОВ ЮНЕКО ГРУП, з 2021 року є одним з таких центрів!

Тому не дивуйтесь, якщо Ви закінчили курси навіть у дуже "розкрученій" мовній школі, здали іспит на платній (безкоштовній) основі – і отримали «сертифікат», який зовсім не сертифікат, а так папірець без жодної юридичної сили. А щоб не потрапили у таку пастку, так як сотні українців, власників «липових сертифікатів»,- ознайомтесь з інформацією розміщеною на нашій сторінці, перейшовши за даним посиланням.


 У будь якому разі,   пам’ятайте, що не завжди «розкручена» реклама  є гарантією якості,

а до власного вибору потрібно ставитись відповідально, адже це Ваше майбутнє!


 

Отримати консультацію можна за телефонами: +38 (066) 88 55 659, +38 (096) 122 90 70

або ж завітати до офісу ТОВ ЮНЕКО ГРУП: вул. Винниченка 65, оф.22, м. Луцьк

Графік проведення консультацій з питань навчання в Польщі – з понеділка по середу, з 10:30 до 13:00

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805