Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

СКАСУВАННЯ ДЕПОРТАЦІЇ

           Депортація (лат. deportatio - вигнання) - судове видворення  у примусовому порядку з причин порушення іноземцем законодавчих актів країни перебування або ж якщо такий іноземець становить загрозу  безпеці та цілісності країни перебування. На сьогодні ж, термін депортація став синонімом адміністративного видворення.  Тобто фактичного застосування покарання у вигляді заборони в’їзду шляхом добровільного або ж примусового виїзду іноземця з країни перебування. 

         Як свідчить, юридична практика  фахівців ТОВ ЮНЕКО, станом на 2021 рік, основними причинами отримання депортацій з Республіки Польща за останні три роки стали:

  • порушення вимог карантину
  • прострочення терміну перебування по безвізовому режиму
  • використання національної візи типу Д не за призначенням
  • нелегальне працевлаштування
  • «купівля запрошень» у недобросовісних посередників. При цьому, як правило, іноземець, що купував таке запрошення, лише постфактум дізнававсь про внесення його даних до до інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy).

       Тому, у разі отримання  депортації з Республіки Польща, заборони в’їзду або внесення ваших даних  до  інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy)  -  скористайтесь послугами  юристів ТОВ ЮНЕКО ГРУП, що понад п’ять років надають послуги по:

  • СКАСУВАННЮ ДЕПОРТАЦІЇ  у разі внесення персональних даних особи до інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy)
  • СКАСУВАННЮ ЗАБОРОНИ В’ЇЗДУ на Територію Республіки Польща та/або Країн ЄС, що винесена на підставі рішення Коменданта Прикордонної Служби Республіки Польща  шляхом подання апеляції або ж заяви про зменшення терміну заборони в’їзду
  • АНУЛЮВАННЯ ЗАПИСУ В СИСТЕМІ SIS, у зв’язку з закінченням терміну депортації/заборони в’їзду
  • Подання запиту до інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy) щодо причин та терміну внесення.

 

       ПОРЯДОК СКАСУВАННЯ  ДЕПОРТАЦІЇ  З ДОПОМОГОЮ ЮРИСТІВ ТОВ ЮНЕКО ГРУП Є НАСТУПНИМ:

1. 

Надіслання нам на емейл Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. читабельних фото або сканів

  • документів, де вказано обставини та підставу депортації /заборони в’їзду (наприклад: постанова про початок адміністративного провадження та рішення коменданта прикордонної служби);
  • сторінки закордонного паспорту з відміткою про виїзд та квитанції про сплату штрафу на кордоні (якщо оплачувався);
  • у подальшому. для укладення договору також будуть потрібні дані українського паспорту та місця проживання.

У темі листа, будь ласка, вказуйте ваш контактний  номер телефону

 2.

 На підставі аналізу та вивчення наданих документів, юристи ТОВ ЮНЕКО ГРУП у телефонному режимі (або ж на офісі) інформують Вас про можливі варіанти анулювання депортації, шляхом:

I. Подання апеляції

  • Документи готуються та подаються у строк до 14 днів від дати отримання рішення про депортацію,  або ж у термін, що визначений таким рішенням.
  • Важливо! Якщо рішення про депортацію є правомірним, слід скористатися іншим способом, що зазначений нижче (п.ІІ). Тому що, факт подання завідомо програшної апеляції призведе не лише до додаткових витрат, але й до «замороження» вашої справи без можливості скористатись правом на зменшення терміну заборони в’їзду.

II. Подання заяви про зменшення /анулювання терміну депортації

  • Документи готуються та подаються за місяць до завершення перебігу половини терміну депортації (наприклад депортація дана на 1 рік, процес по зменшенню терміну розпочинається через п’ять місяців від дати винесення рішення).

III. Запропонування іншого варіанту, що визначається конкретною ситуацією та рядом чинників.

  • Наприклад, за відсутності відомостей про причини депортації, відбувається  спочатку з’ясування такої  причини, далі вживаються  заходи для усунення порушення, що стало причиною депортації (напр. сплата  штрафу) і врешті  виключення даних клієнта з інформаційної системи SIS* та/або Реєстру Республіки Польща (wykaz krajowy)
 3.

 Укладення договору про надання послуг зі скасуванню депортації у офісі ТОВ ЮНЕКО ГРУП, або ж за допомогою електронного (емейлового) зв’язку, та внесення Клієнтом авансового платежу

4.

 Підготовка  необхідних документів для підпису клієнтом та сплата необхідних обов’язкових платежів (включено до вартості договору)

 5.

 Отримання рішення про скасування депортації/виключення з системи SIS /уточнення даних та передача рішення  клієнту. Оплата клієнтом остаточного платежу

 

Термін надання даної послуги – становить від від 1 –го до двох місяців.

Вартість послуг залежить від конкретної ситуації, причини винесеннята визначається шляхом її зняття для послуг п. І  та ІІ  складає гривневий еквівалент 150 - 200 євро, для п.ІІІ – від 150 до 350 євро. У вартість послуг включено  усі мита та обов’язкові платежі тощо.

 

Для Вашої довіри, зазначимо, що за понад п’ятирічний досвід роботи 96% отриманих рішень по скасуванню депортації з допомогою ТОВ ЮНЕКО ГРУП є позитивними. Приклади нашої роботи по скасуванню депортації/зменшенню терміну заборони в’їзду, а також відгуки наших клієнтів, Ви можете переглянути за даним посиланням

 

Також, ТОВ ЮНЕКО ГРУП звертає Вашу увагу, що  депортація не скасовується у випадку:

коли в’їзд або перебування іноземця на території Польщі може представляти загрозу для обороноздатності держави або її безпеки та захисту, а також збереження громадського порядку.

коли іноземцем не сплачено  будь - які штрафи чи інші обов’язкові платежі, що були винесені на підставі адміністративних рішень, вироків суду тощо.

 


 

Отримати консультацію  з питань скасування депортації, зменшення терміну заборони в’їзду або

подання запиту до системі SIS* /Реєстру Республіки Польща можна за телефонами +38 (095) 412 02 37, +38 068 767 97 70

або ж завітати до офісу ТОВ ЮНЕКО ГРУП: вул. Винниченка 65, оф.22, м. Луцьк

Проведення консультацій здійснюється за попереднім записом  

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805