Запрошуємо на курси польської мови дітей, майбутніх абітурієнтів та дорослих!
Ukrainian English German Polish Russian

ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМ. Ш.ШИМОНОВИЧА

(PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA IM. SZYMONA SZYMONOWICA)

pwszzamosc.pl

Адреса: ul. Pereca 2, 22-400 Zamość

 

   Державний університет ім. Ш.Шимоновича в місті Замость був заснований у 2005 році  на базі колишньої Замостьської Академії, яка існувала ще в 1594-1784 рр. Місією Університету є надання знань та умінь високої якості. PWSZ в місті Замость є передусім регіональним вищим навчальним закладом.

   PWSZ в місті Замость проводить заняття для студентів, які отримують ступінь бакалавра або інженера, а також для студентів, що здобувають другу вищу освіту.

   Вищий навчальний заклад складається з: Гуманітарного Інституту, Природничо-Технологічного Інституту та Інституту математики та інноваційних технологій. У 2007 році вищий навчальний заклад викупив у міста будівлю, котра зараз є Будинком Студента (гуртожиток).

    У жовтні 2008 року відбулась іновгурація Центру Підтримки Підприємництва та Інновацій Державного Університету в місті Замость. Утворення Центру дає змогу розібратися в потребах та проблемах регіону,   співпрацювати з різноманітними організаціями та  реаалізовувати   інноваційні проекти.

   Наступним цікавим проектом з 2009 року, не тільки для Університету, а також для усього Замостського регіону, є проект "Адаптація і устаткування лабораторій Дослідницького центру та Трансферу Технологій (CeBiTT) Державного університету в місті Замость". Ціллю цього проекту є підтримка розвитку і інновацій замостських підприємств, а також розвиток дослідницького потенціалу ВНЗ та перетворення його в місцевий дослідницький осередок технічних та точних наук. У рамках цього проекту заплановано будівництво спеціальних лабораторій: Лабораторії Відновлювальних Джерел Енергії , Лабораторії Механіки, Лабораторії Прикладної математики і Оптимізації Процесів. Від січня цього ж року вузом реалізується проект “Навчаємо по-новому. Діємо на місці”.

   Керівництво вищого навчального закладу докладає багато зусиль, щоб процес навчання та науково-викладацький склад були на високому рівні,  тому науково-викладацький склад являє собою найкращу команду викладачів з усієї Польщі та з закордону. Зміцнення дидактичного потенціалу PWSZ в місті Замость, співфінансований Євросоюзом в рамках Європейського Фонду.

   На даний момент вищий навчальний заклад підписав угоди про співпрацю з: UMCS в Любліні, Люблінською Політехнікою, Інститутом Агрофізики Польської Академії Наук в Любліні, Волинським інститутом економіки та менеджменту, Волинським національним університетом імені Лесі Українки, Коломийським інститутом управління природними ресурсами, Інститутом бізнесу та інноваційних технологій у Львові, Енергоцентром у Вольпертсхаузен, Національним університетом "Острозька академія". Більше того, вищий навчальний заклад співпрацює з Люблінським Католицьким Університетом Яна Павла ІІ у Любліні.

   Великим плюсом навчання в Університеті є створена система стипендій, що дає змогу здобувати вищу освіту за меншу платню, а для власників карти поляка – безкоштовно!

 

   

Одноразовий вступний внесок: 80 PLN

Факультет

Спеціальність

Англійська філологія

Перекладач

Вчитель

Англійська мова в бізнесі та туризмі

Педагогіка

Опікунсько-виховальна педагогіка і замінююче піклування

Шкільна та дошкільна освіта

Математика

Фінансова та страхова математика

Математика з інформатикою

Політологія

Державна адміністрація

Сучасна журналістика

Європейська інтеграція та регіональна політика

Територіальне самоврядування та місцева політика

Public Relations

Політичний маркетинг

Політика безпеки

Суспільна допомога

Туризм та рекреація

Туристі послуги

Готельний бізнес

Активний туризм

Кінезогеронтопрофілактика

Одноразовий вступний внесок: 80 PLN

Факультет

Спеціальність

Механіка та будова машин

Деревообробне обладнання

Відновлювальні джерела енергії

Керовані верстати ЧПК

Експлуатація літаків та гелікоптерів

Транспортні автомобільні засоби

Логістика

Транспортна логістика

Логістика продукції та інженерія якості

ТОВ ЮНЕКО ГРУП
вул.Винниченка 65, офіс 22,
м. Луцьк, Україна 43006
+38 0997956771
+38 0961229070
+38 0934348805